fbpx

Mathias Toresen – «Det perfekte selskap»

Fortell om boken din!
Det perfekte selskap er en type «kokebok» for det fulle og hele selskap. Hver side gir deg ett eller flere tips om hvordan du skal gjøre, utføre eller velge det beste for ditt selskap. Hvilken vin du skal velge til hvilken rett, hvordan sablere Champagne og hvordan du får riktig tempratur på drikken du skal servere, er noen av tipsene du får servert på sølvfat. Har du noen gang lurt på hvordan en serviett skal brettes, hvor bestikket skal ligge på bordet eller hvordan planlegge/ forberede til det perfekte selskap? En side om hver av de tingene du lurer på. Sammen blir selskapet perfekt.

Hvordan ble boken din til?
Det er mange som stadig lurer på hvordan man utfører ulike oppgaver som vert. Min ide har lenge vært å vise de der hjemme hvordan. I flere år på sosiale medier og nå med noe håndfast å bla opp i.

Var det en ferdig idè eller vokste det frem gjennom skriveprosessen?
Det var en ferdig ide, men flere av sidene har blitt skrevet underveis i prosessen. Ved god hjelp av venner, kollegaer og familie som har kommet med innspill om hva de ønsker å få svar på.

Hva fikk deg til å ville skrive en bok? Hva inspirerte deg?
Jeg hadde/har lyst til å nå ut til flest mulig der hjemme. Det er for at alle skal kunne forbedre vertskapsrollen sin og rett og slett gi sine gjester den totale opplevelsen av en hyggelig kveld.

Skriver du på noe nytt nå?
Skriver ikke på noe nytt enda. Men, siden jeg nå har laget en bok om å forbedre vertskapet, så kanskje det kommer en om hvordan være den perfekte gjest. Som servitør kunne jeg ønske alle mine gjester kunne lest noe sligt før de kom på besøk. Hehe.

Har du tips eller råd til andre som har lyst til å skrive en bok?
Skriv manuset og send det inn. Du har ingenting å tape!

Hvorfor synes du at boken din bør leses?
Fordi det en er stor guide for deg som ønsker å gi dine gjester en opplevelse de aldri har sett maken til.

Hvem ønsker du aller helst skal lese din bok?
Alle 🙂

Hva gjør du når du ikke skriver?
Jeg jobber som Restaurantsjef på Selskapslokaler Oslo Militære Samfund. Mye av tiden min går til en fantastisk bransje og å gi gjester en god opplevelse. Utenom dette er det min flotte lille familie som gjelder.

Anbefalt for deg