fbpx

Ronnie Sørlie – Dukkefabrikken

Debutromanen «Dukkefabrikken» er en spenningsroman, med elementer av krim og tematikken omhandler menneskehandel og skjønnhetsidealer.
Dukkefabrikken handler om den ny pensjonerte Gustav Lien, som har flyttet fra Oslo tilbake til barndomshjemmet sitt på Senja. Han er ute med sjarken en tidlig morgen og finner en livløs ung kvinne i havet.

Lisa Moen – Evig min

Boken er en blanding av sjangeren familiedrama og psykologisk thriller.
Den handler om Oliver, som har hatt en vond barndom og i voksen alder møter Sara. Hun er den utvalgte og han har ingen planer om å la henne gå.

Jan Kristian Karlsen – Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser

Prosjektet startet med en ide om å skrive om det nye arbeidslivet – om framtidens arbeidsplass, med søkelys på «det fleksible arbeidslivet», dvs. arbeid på ulike steder. Å drøfte utviklingen, effektene og den begrensede bruken av bla. hjemmekontor. Mitt hovedanliggende var å ha fokus produktivitet og work-life balance, å skape «vinn-vinn» for arbeidsgivere og arbeidstakere. 

Mathias Toresen – «Det perfekte selskap»

Det perfekte selskap er en type «kokebok» for det fulle og hele selskap. Hver side gir deg ett eller flere tips om hvordan du skal gjøre, utføre eller velge det beste for ditt selskap. Hvilken vin du skal velge til hvilken rett, hvordan sablere Champagne og hvordan du får riktig tempratur på drikken du skal servere, er noen av tipsene du får servert på sølvfat.

Glenn Wiik – Elva under breen

Boka handlar om korleis opplevingar i barne-og ungdomstid kan få konsekvensar for heile livet. Mobbing og trakassering kan setja djupe spor og påverka kva du kan og ikkje kan gjera i yrkeslivet, i sosiale samanhengar og sist men ikkje minst…kjærleikslivet.

Pål Kristian Vaag – ”Budskap fra Andromeda”

Boken er nok blitt til som en følge av et tilnærmet samlet univers store bekymring for utviklingen på jorden. Vår tilbøyelighet til å utvikle farlig teknologi som de andre steder absolutt ikke velger å ha en tilnærming til. Ikke bare advarer de mot dette, men det har også vist seg at de har forberdt seg til dette gjennom mange tusen år, helt siden de aktivt var sterkt delaktig til at jordens menneskeraser fikk satt sin første fot her på jorden.