fbpx

Strikkekraft

Ti designarar med røter i ulike kulturar og strikketradisjonar lar seg inspirere av maskinstrikka, norsk design. Resultatet er 21 nye design for handstrikk – frå det nyskapande og uventa til det meir klassiske.

Anne Bjørke

Dukkefabrikken

På Senja finner den pensjonerte brannmannen Gustav Lien, en bevistløs ung kvinne i havet. Kvinnen viser seg å være fotbundet etter gammel kinesisk tradisjon. Jenta forteller om dukkefabrikken som skaper sine ofre om til dukker, på bestilling av velstående kriminelle.

Ronnie Sørlie

Poetiske Nøkler

En diktsamling rundt alle sorter hittil uberørte spørsmål. Fra en gammel europeisk tradisjon, med rikt utbytte språkene i mellom. Halvt på norsk og andre halvdel engelsk.

Evig min

Han spør om hun vil sette seg ned ved bordet hans.
Hun er den utvalgte, men vil hun bli hos ham? Spørsmålet er om hun har et valg…

Lisa Kathrine Moen

Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser

KUNSTEN Å LYKKES MED HYBRIDE ARBEIDSPLASSER tilbyr en grundig gjennomgang av hybride arbeidsformer. Karlsen belyser relevant forskning og undersøkelser med eksempler, referanser og illustrasjoner, som forfatteren utdyper og problematiserer. Boka framstår som en tilnærmet objektiv og tydelig fremstilling av den utviklingen vi har sett i norsk arbeidsliv de senere år og hva som skal til for å lykkes og unngå fallgruvene.

Jan Kristian Karlsen

Det perfekte selskap

Som vert i eget selskap har du et ansvar for dine gjesters totale opplevelse. En opplevelse du ønsker at dine gjester skal huske. Du har kanskje ikke tenkt så mye på det før, men nå vil det bli mer klart. «Det perfekte selskap» er en håndbok for deg som ønsker å heve standarden i hjemmeselskapet. En slags «kokebok» for det fulle og hele selskap.

Mathias Toresen